warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
  • nl
  • en

De mensen achter InnoPet

Ons internationale team!


―Andre Maijer
InnoPet CEO
a.maijer@innopet.nl


―Corinne Maijer
Hoofd administratie
c.maijer@innopet.nl


―Ann De Clercq
Sales BE-LU-FR en logistiek
ann.de.declercq@innopet.nl


―Birgit Damaschke
Sales Duitsland
b.damaschke@innopet.nl
 

Ontstaan van het merk InnoPet®

De oprichters Dhr.Maijer en Drs. M.E.N. Harmsen van het beeldmerk InnoPet® hebben sinds 1996 ervaring met import van dierbenodigdheden en noviteiten. Sinds deze periode is actief gewerkt aan het opbouwen van een wereldwijd netwerk van fabrikanten. Door deze ruimschootse ervaring en persoonlijke betrokkenheid bij het fabricage proces, is over de tijd een mooi portfolio ontstaan aan kwalitatief hoogwaardige producten. InnoPet staat voor innovatie, kwaliteit en service!

Door gerichte productvernieuwing van onze dierbenodigdheden kunnen de producten uit de InnoPet® lijn u helpen, uw klanten te binden en uw markt te vergroten. Onder het label InnoPet® is sinds 2003 de flashy dog collars en in 2004 de stoffen pet carriers op de markt gebracht. In de zomer van 2005 werd de InnoPet Flasher geintroduceerd, waardoor huisdieren beter zichtbaar zijn in het donker, een veilig gevoel. In 2006 volgden de lichtgewicht InnoPet® campers en het latex oversized speelgoed pakket voor op de toonbank.

In oktober 2007 introduceerde InnoPet op de DiBeVo vakbeurs de hondenbuggy welke reeds een straatbeeld is geworden . De vraag naar mobiliteit voor huisdieren is de laatste jaren sterk toegenomen .InnoPet® heeft daarom in de afgelopen jaren haar assortiment in mobiliteit voor huisdieren sterk uitgebreid. Wij kunnen nu zeggen dat wij met recht “The expert in Pet Travel” zijn.

Ons magazijn

Magazijn InnopetMet een vloeroppervlakte van slechts 600 m2 en een palletopslag van 650 stuks behoren wij tot een van de kleinste groothandels van Nederland. Des al niet te min worden onze producten door steeds meer bedrijven in hun assortiment opgenomen.

Onze prijzen zijn concurerend aangezien wij geen dure lease auto’s, en vertegenwoordigers in dienst hebben. De aanvoer van containers geschiedt maandelijks en de producten die wij binnenkrijgen worden snel bij onze klanten afgeleverd. Snelheid is daarom ook ons devies. Voordeel van onze levertijden is dat u geen onnodige voorraad hoeft aan te leggen. Wij hanteren een levering binnen 48 uur .

image
 
loading
×