Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Geef jouw senior de beste oude dag

Ze hebben in hun leven heel wat gewandeld, gerend en gespeeld; senioren. Ze hebben vaak extra zorg nodig en je wilt ze natuurlijk hun beste oude dag geven. Hoe kun je dit voor jouw trouwe viervoeter doen?

2 december 2 minuten lezen
Geef jouw senior de beste oude dag

Een dagje ouder

Jouw hond is een senior of wellicht ga je een senior hond adopteren. Wat mooi! Net als oudere mensen hebben oudere honden ook meer rust en zorg nodig. Je hond kan minder goed gaan zien of minder goed gaan horen, te maken krijgen met hersenveroudering of last krijgen van zijn of haar gewrichten.

Veel voorkomende klachten bij seniorhonden:

  • Staar
  • Slechthorend
  • Cognitieve disfunctie syndroom (hersenveroudering)
  • Artrose

Uiteraard ga je hiervoor naar de dierenarts die je zal adviseren en zal je er alles aan doen om jouw senior zo goed mogelijk te verzorgen, zoals je altijd al deed.

vrouw met haar senior labrador op een terras in een innopet hondenbuggy mamut speciaal gemaakt voor zware honden

De beste oude dag

Nu jouw trouwe viervoeter senior is zal je waarschijnlijk dichter bij hem of haar willen zijn en meer tijd samen door willen brengen. Heel begrijpelijk. Pups, volwassen honden en senioren, ze hebben allemaal één ding gemeen: ze houden van buiten. Ondanks dat jouw hond minder actief is of extra zorg nodig heeft kunnen jullie daar nog steeds samen van genieten. Onze buggy’s en fietskarren dragen bij aan die beste oude dag, want jullie kunnen er zorgeloos en langer op uit. Jouw hond kan zittend of liggend genieten van de buitenlucht en zonnestralen, op bestemming wandelen zo lang hij of zij dat kan en wil, en wanneer je hond moe is gaat hij of zij onderweg lekker slapen.

Pups, volwassen honden en senioren, ze hebben allemaal één ding gemeen: ze houden van buiten.

Hoe gaan jullie genieten van buiten?

Natuurlijk wil jij het allerbeste voor jouw senior en dat willen wij ook. Onze missie is dan ook: samen er zorgeloos op uit. Onze buggy’s en fietskarren zijn comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit zodat jouw senior lekker ligt of zit en zich veilig voelt onderweg. Het voordeel van de fietskarren is dat deze ook te gebruiken zijn als buggy. Blijven jullie in de buurt of gaan jullie wat verder weg? Klik hier om het product te vinden dat het beste bij jullie past.

Gerelateerde verhalen

Veilig fietsen met je InnoPet fietskar
18 april 3 minuten lezen

Veilig fietsen met je InnoPet fietskar

Dagjes uit met je hond zijn nog makkelijker met de hulp van een fietskar. Samen met je trouwe viervoeter fiets je door natuurgebieden of de stad. En als je dan op je bestemming bent aangekomen, koppel je makkelijk de fietsstang af en gebruik je jouw hondenfietskar als hondenbuggy. Lees ons advies om veilig met je hond en de fietskar op pad te gaan.

In 8 stappen: laat je hond wennen aan de hondenbuggy
21 maart 3 minuten lezen

In 8 stappen: laat je hond wennen aan de hondenbuggy

Niet ieder huisdier wil de eerste keer in een hondenbuggy zitten. Met deze stappen laat jij je hond wennen aan de nieuwe bolide.

Praktische reismand voor Maine Coon katten
6 maart 2 minuten lezen

Praktische reismand voor Maine Coon katten

Het is niet gebruikelijk dat Maine Coon eigenaren hun kat vrij door de buurt laten rondlopen. Ze zijn een gewild ras en staan erom bekend dat ze gestolen worden. Wandelen met een Main Coon (of elke andere binnenkat) wordt steeds gewoner. Als je kat gewend is aan een tuigje, kun je hem bijna overal mee naartoe nemen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice